Brandhout Eiken 1m³ Zoom

Brandhout Eiken 1m³

Schrijf de eerste review van dit product

Eikenhout is een sterke, elastische en harde houtsoort, door de trage verbranding geeft eikenhout een warme vlam en komt er weinig rook vrij. Dit hout moet ideaal gezien 2 à 3 jaar drogen om de tannines er uit te krijgen. Wij adviseren eikenhout in opslag nog een jaar verder te drogen. Goed droog eikenhout geeft levendige en knisperende vlammen. Een pallet bevat ongeveer 1 kuub los gestort hout. De afmetingen van de pallet zijn ongeveer 120 x 85 x 105 cm ( b x d x h). Eikenhout is leverbaar in bloklengtes van ongeveer 26-28 cm. Tannines en zuren in eikenhout moeten op natuurlijke wijze uit het hout trekken zodat het hout op verantwoorde wijze gestookt kan worden en geen schade aan uw kachel geeft. Onze pallets zijn op de houtzagerij gemaakt en stevig.

De prijzen zijn exclusief “slechts” EUR 15,- transportkosten voor geheel Nederland.


Levertijd 1-4 werkdagen, Geleverd op afspraak, wanneer u dat wenst!


Optioneel (alleen te bestellen met een pallet haardhout):


- Afdekhoes - De afdekhoes is meerdere keren te gebruiken. De prijs van de afdekhoes is €. 7,50.


- Aanmaakblokjes - Omdoos met 24 tabletten van 24 aanmaakblokjes. De nette en schone manier om uw haardvuur aan te maken. De blokjes zijn gemaakt van zaagsel geperst met parafine.


- Zak aanmaakhout 80 L - Gebruik aanmaakhout om uw haard of kachel en het rookkanaal op temperatuur te brengen. Goed voorverwarmen voorkomt rookvorming en vervuiling van het rookkanaal.

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 161,16 Incl. BTW: € 195,00

Snelle levering

Alleen duurzame producten

Bezorgen door heel NL €15,00

Beste prijs!

Productbeschrijving

Details

Eikenhout is een sterke, elastische en harde houtsoort, door de trage verbranding geeft eikenhout een warme vlam en komt er weinig rook vrij. Dit hout moet ideaal gezien 2 à 3 jaar drogen om de tannines er uit te krijgen. Wij adviseren eikenhout in opslag nog een jaar verder te drogen. Goed droog eikenhout geeft levendige en knisperende vlammen. Een pallet bevat ongeveer 1 kuub los gestort hout. De afmetingen van de pallet zijn ongeveer 120 x 85 x 105 cm ( b x d x h). Eikenhout is leverbaar in bloklengtes van ongeveer 26-28 cm. Tannines en zuren in eikenhout moeten op natuurlijke wijze uit het hout trekken zodat het hout op verantwoorde wijze gestookt kan worden en geen schade aan uw kachel geeft. Onze pallets zijn op de houtzagerij gemaakt en stevig. De prijzen zijn exclusief “slechts” EUR 15,- transportkosten voor geheel Nederland. Levertijd 1-4 werkdagen, Geleverd op afspraak, wanneer u dat wenst!

Beoordelingen