Brandhout Elzen 1m³ Zoom

Brandhout Elzen 1m³

Schrijf de eerste review van dit product

Elzenhout is een lichtere houtsoort, hierdoor brandt deze prima maar wel sneller dan eik en es. Mede door de snellere verbranding wordt de warmte ook sneller afgegeven, dit feit maakt Elzenhout uitermate geschikt voor accumulerende kachels. Accumulerende kachels zijn kachels die slechts kort gestookt hoeven te worden en de warmte opslaan (bijvoorbeeld speksteen). Goede kachels van dit soort kunnen 12 uur stralingswarmte accumuleren. Elzenhout haardblokken hebben een standaard bloklengte van ongeveer 26-28 cm. Hierdoor passen ze in iedere kachel en haard. Onze pallets zijn op de houtzagerij gemaakt en stevig en.

De prijzen zijn exclusief “slechts” EUR 15,- transportkosten voor geheel Nederland.


Levertijd 1-4 werkdagen, Geleverd op afspraak, wanneer u dat wenst!


Optioneel (alleen te bestellen met een pallet haardhout):


- Afdekhoes - De afdekhoes is meerdere keren te gebruiken. De prijs van de afdekhoes is €. 7,50.


- Aanmaakblokjes - Omdoos met 24 tabletten van 24 aanmaakblokjes. De nette en schone manier om uw haardvuur aan te maken. De blokjes zijn gemaakt van zaagsel geperst met parafine.


- Zak aanmaakhout 80 L - Gebruik aanmaakhout om uw haard of kachel en het rookkanaal op temperatuur te brengen. Goed voorverwarmen voorkomt rookvorming en vervuiling van het rookkanaal.

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW: € 140,50 Incl. BTW: € 170,01

Snelle levering

Alleen duurzame producten

Bezorgen door heel NL €15,00

Beste prijs!

Productbeschrijving

Details

Elzenhout is een lichtere houtsoort, hierdoor brandt deze prima maar wel sneller dan eik en es. Mede door de snellere verbranding wordt de warmte ook sneller afgegeven, dit feit maakt Elzenhout uitermate geschikt voor accumulerende kachels. Accumulerende kachels zijn kachels die slechts kort gestookt hoeven te worden en de warmte opslaan (bijvoorbeeld speksteen). Goede kachels van dit soort kunnen 12 uur stralingswarmte accumuleren. Elzenhout haardblokken hebben een standaard bloklengte van ongeveer 26-28 cm. Hierdoor passen ze in iedere kachel en haard. Onze pallets zijn op de houtzagerij gemaakt en stevig en. De prijzen zijn exclusief “slechts” EUR 15,- transportkosten voor geheel Nederland. Levertijd 1-4 werkdagen, Geleverd op afspraak, wanneer u dat wenst!

Beoordelingen